Για πάντα Νέοι - 9
Ένα παλιό αλλά χρήσιμο βιβλίο
Πληροφορίες για τον συγγραφέα που αναφέρονται στο βιβλίο
Ο Στέργιος Τασούλας είναι ιατρικός ψυχολόγος με πτυχιακές σπουδές στις ΗΠΑ και μεταπτυχιακές στην Μ.Βρετανία.
Στις ΗΠΑ προσέγγισε την ολιστική ψυχοσωματική θεραπεία όπως και το αντικείμενο της αντιγήρανσης.
Στο Λονδίνο ήταν ιδιωτικός θεραπευτής με διατριβή στην ύπνωση και στην καταπολέμηση του πόνου.
Στην Ελλάδα εκτός των άλλων συνεργάζεται με το Κολέγιο Φυσικής Υγείας και διάφορα περιοδικά αυτοβοήθειας , ψυχοσωματικής υγείας και αντιγήρανσης . Στη συγγραφική του δουλειά περιλαμβάνεται η σειρά "ο κόσμος της ψυχολογίας" που είναι πολύ προσιτό έργο και στον μέσο
αναγνώστη.
Από αυτή τη σειρά αναρτήσεων θα παρουσιάζω μόνο τα επιγραμματικά συμπεράσματα -με δικά μου λόγια- που υπάρχουν κάτω απο κάθε κεφάλαιο του παραπάνω βιβλίου και αποποιούμαι κάθε πνευματικού δικαιώματος επ αυτών.
Επίσης σε κάθε σχετική ανάρτηση θα υπάρχει το τμήμα αυτό (φωτογραφία, συγγραφέας, και προσωπική θέση) μέχρι το σημείο του νέου μυστικού υγείας.
Στο Λονδίνο ήταν ιδιωτικός θεραπευτής με διατριβή στην ύπνωση και στην καταπολέμηση του πόνου.
Στην Ελλάδα εκτός των άλλων συνεργάζεται με το Κολέγιο Φυσικής Υγείας και διάφορα περιοδικά αυτοβοήθειας , ψυχοσωματικής υγείας και αντιγήρανσης . Στη συγγραφική του δουλειά περιλαμβάνεται η σειρά "ο κόσμος της ψυχολογίας" που είναι πολύ προσιτό έργο και στον μέσο
αναγνώστη.
Από αυτή τη σειρά αναρτήσεων θα παρουσιάζω μόνο τα επιγραμματικά συμπεράσματα -με δικά μου λόγια- που υπάρχουν κάτω απο κάθε κεφάλαιο του παραπάνω βιβλίου και αποποιούμαι κάθε πνευματικού δικαιώματος επ αυτών.
Επίσης σε κάθε σχετική ανάρτηση θα υπάρχει το τμήμα αυτό (φωτογραφία, συγγραφέας, και προσωπική θέση) μέχρι το σημείο του νέου μυστικού υγείας.
Ένατο μυστικό υγείας και μακροζωΐας
Πρέπει να εντάξουμε στη διαττοφή μας το πράσινο τσάι διότι μας προσφέρει πολλές και πολύτιμες αντιοξειδωτικές ουσίες . Θα ήταν ιδανικό να μπορέσουμε σταδιακά να αντικαταστήσουμε τον καφέ με πράσινο τσάι έως ότου καταφέρουμε να πίνουμε μόνο το πράσινο τσάι.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου